Ordu

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

17:57 28 Nisan 2018
Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun başdanışmanlığı görevinden ayrılan Yavuz Selim Kıran, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Kıran, AK Parti Ordu İl Başkanlığı binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran 2018'de gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimi için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Farklı bir heyecan içerisinde olduğunu dile getiren Kıran, "Yaklaşık 13 yıldır partimizin çeşitli kademelerinde yaptığımız hizmetleri bugün AK Parti Ordu Milletvekili aday adaylığı başvurusuyla farklı bir boyuta taşımak için buradayız. Başvurumuzu çok büyük bir heyecanla yaptık." dedi.

Yıllardır bu partinin bir neferi olarak farklı görevlerde bulunduğunu anlatan Kıran, "Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevim sırasında Sayın Cumhurbaşkanımızın o dönem konuşma metinlerini yazan ekipte yer aldık. Daha sonra Meclis'te, parlamentomuzda, partimizin Genel Merkezinde Avrupa Birliği Bakanlığımızda, Dışişleri Bakanlığımızda farklı görevler vesilesiyle memleketimize hizmet ettik." diye konuştu.

Kıran, 24 Haziran seçimlerinin, tarihi bir milat olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu miladı da milletimizle birlikte inşallah 24 Haziran akşamı Ordu'da kutlayacağız. Bu seçim farklı bir açıdan da heyecan taşıyor. İlk defa bir yönetim sistemi değişikliğiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi geleceği bir seçim olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı milletimiz baş tacı ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçecek. Buna yürekten inanıyoruz ve partinin bir neferi olarak sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın arkasındayız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.