Ordu

Ordu Açı Koleji Aydın Uğuz ile anlaştı

15:49 07 Haziran 2018
Ordu Açı Koleji Aydın Uğuz ile anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ordu Açı Koleji başantrenörlük görevine Aydın Uğuz'u getirdi.

Kulüpte düzenlenen törende konuşan Ordu Açı Koleji Başkanı İlhan Şahin, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen önemli işlere imza attıklarını söyledi.

Geçen sezon bir alt ligden birinci lige çıkma başarısı gösterdiklerini ifade eden Şahin, genç sporcularla önemli başarıyla imza attıklarını kaydetti.

Başkan Şahin, bu sezon hedeflerinin ligde play-off oynamak olduğunu dile getirerek, "İnşallah buradan da Kadınlar Basketbol Süper Lig'ine çıkarız. Bunun için çok çalışacağız." dedi.

Şahin, Türkiye'de Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulüpte görev almış Aydın Uğuz'u takımın başına getirdikleri içinde mutlu olduklarını belirtti.

Kulübün Asbaşkanı Akın Çiçek'de Aydın Uğuz'u çok yakından tanıdıklarını belirterek, "Hocamızı yaklaşık 4 yıl önce Ordu'ya getirmiş ancak maalesef çalışma imkanı bulamamıştık. Nasip bu sezona imiş. Biz kendisine güveniyoruz. Aydın hocamızla yeni başarılara yelken açacağız." diye konuştu.

Çiçek, bütün Ordululara takımlarına sahip çıkmaya davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Aydın Uğuz ise, Ordu'da olmaktan çok mutlu olduğunu kaydederek, "Ordu Açı Koleji çok yeni bir takım ve başarıya aç bir takım. İnşallah bu takımı hak ettiği yerlere taşıyacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Uğuz, sözleşme imzaladı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.