Ordu

AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Gündoğdu'dan ziyaretler

11:35 08 Haziran 2018
AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Gündoğdu'dan ziyaretler

AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesindeki esnafları, tekstil ve demir fabrikalarını ziyaret etti.

Gündoğdu, yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetleri boyunca Türkiye'de sürekli büyümenin olduğuna dikkati çekerek, bugün istihdam ve istikrar konusunda da büyük yol alındığını belirtti.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye için kader seçimi olacağını kaydeden Gündoğdu, "Türkiye yıllardır yüzde 3'lük azınlık tarafından yönetildi. AK Parti ile Anadolu evlatları iktidara geldi. Otobüsçü topal Dursun'un oğlu Binali Yıldırım Başbakan, kaptan Ahmet Erdoğan'ın oğlu Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu. Benim de babam çiftçi. Bizler toprağın içinde fındık bahçelerinde büyüdük. Yevmiyeli olarak başkalarının fındığına gittik. Bu yüzden çile nedir, toprak nedir biliriz." dedi.

Gündoğdu, daha sonra Ordu'da kamp yapan Büyükler Erkek Boks Milli Takımı sporcularıyla buluştu.

Hentbol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için Bursa'dan Ordu’ya gelen takımın oyuncularını da ziyaret eden Gündoğdu, partisinin Altınordu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda ilk defa oy kullanacak gençlerle de bir araya geldi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.