Ordu

Ordu'da içme suyu hatlarında yenileme

16:49 14 Eylül 2018
Ordu'da içme suyu hatlarında yenileme

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce (OSKİ), Altınordu ilçesi Alınca Mahallesi'nde içme suyu hattı çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kullanım ömrünü tamamlayan mevcut içme suyu şebeke hatlarının bölge halkının içme suyu ihtiyaçlarını giderememesi nedeniyle OSKİ tarafından, Alınca Mahallesi'ne yeni bir içme suyu sistemi kazandırmak için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışmalar kapsamında 5 bin metre şebeke hattının inşa edildiği aktarılan açıklamada, "Sahada kazı çalışmalarını sürdüren OSKİ ekipleri 3 bin 800 metre şebeke hattını döşeme işlemini tamamlarken, çalışmaların sona ermesinin ardından Alınca Mahallesi ve çevresinin sorunsuz bir içme suyu sistemine kavuşacağı açıklandı." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada görüşüne yer verilen Alınca Mahalle Muhtarı Engin Dursun, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemiz ve OSKİ Genel Müdürlüğümüzce mahallemize kazandırılan içme suyu şebeke hattı yapımı tamamlanmak üzeredir. Su kaynağından yapılacak isale hattıyla birlikte Alınca Mahallemizin merkezinde bulunan 175 hanenin yıllardır devam eden içme suyu sorunu inşallah çözüme kavuşacaktır. Bu önemli yatırımın yapılmasına vesile olan herkese mahalle sakinleri ve şahsım adına teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.