Ordu

Muhammed Kurt, gelecekten umutlu

16:37 16 Ekim 2018
Muhammed Kurt, gelecekten umutlu

Futbol kariyerine Orduspor'un alt yapısında başlayan orta saha oyuncusu Muhammed Kurt, oynadığı takımlarda ortaya koyduğu başarısıyla göz doldururken, geleceğe de umutla bakıyor.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Ağrı 1970 Spor Kulübü oyuncusu Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında transfer olduğu takımında çok mutlu olduğunu söyledi.

Şimdiye kadar 4 maçta görev aldığını belirten Kurt, oynadığı bu maçlarda 4 asist yaparak takımın kazanmasına katkı sunduğunu dile getirdi.

Futbola 10 yaşında Orduspor'un alt yapısında başladığını, daha sonra Orduspor'da profesyonel futbolcu olduğunu anlatan Muhammed, Orduspor başta olmak üzere 9 yıl farklı takımlarda profesyonel top oynadığını kaydetti.

Ağrı 1970 Spor Kulübü'nde 10 numaralı formayı giydiği bilgisini veren 27 yaşındaki futbolcu, "Hedefim ilk olarak takımımla şampiyonluk yaşayarak 3. Lig'e çıkabilmek. Daha önce oynadığım birçok takımda şampiyonluk sevinçleri yaşamıştım. Aynı sevinci bu takımımla da yaşamak istiyorum." dedi.

Kurt, hedefinin Anadolu'nun köklü kulüplerinde oynamak olduğunu da ifade ederek, "Bunun için çok çalışıyorum. Yaşım henüz genç. İnşallah başta antrenörlerim olmak üzere ailemin de katkıları ile daha iyi yerlerde olmak istiyorum." diye konuştu.

Gelecekten umutlu olduğunun altını çizen Muhammed, "Bana imkan verilmesi durumunda daha önce olduğu gibi bundan sonra da elimden geleni yapacağım." açıklamasında bulundu.

Öte yandan 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın da, Muhammed'in ellerinde büyüyen futbolcu olduğunu belirterek, "Kendisin daha iyi yerlerde olacağından şüphemiz yok. Genç futbolcumuza güveniyor ve futbol hayatında da başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.