Ordu

Mucize kurtuluş! 8 gün sonra bulundu...

08:24 23 Mayıs 2019
Mucize kurtuluş! 8 gün sonra bulundu...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 8 gün önce kaybolan alzheimer ve sara hastası 87 yaşındaki Salim Bodur, kaybolduğu yere yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta dere kenarında sağ bulundu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 8 gün önce kaybolan yaşlı adam, dere kenarında sağ bulundu.
AA'nın haberine göre, bir yakınının cenazesine katılmak üzere 8 gün önce Samsun'dan Fatsa'ya gelen 87 yaşındaki Salim Bodur, kayboldu. Ailenin durumu yetkililere bildirmesi üzerine Bodur'un bulunması için jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı. Alzheimer ve sara hastası olduğu öğrenilen yaşlı adam, Muhammet Yanık adlı vatandaş tarafından kaybolduğu yere yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta, Ilıca Mahallesi'ndeki dere kenarında bulundu. Jandarma ekiplerince bulunduğu yerden çıkartılan Bodur, 112 Acil Sağlık ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaşlı adamı bulan Muhammet Yanık, gazetecilere yaptığı açıklamada, fındık bahçesine gitmek üzere evinden ayrıldığını belirterek, "Elimdeki su bidonlarından ikisi düşüp dereye kadar yuvarlandı. Bidonları almaya gittiğimde ses duydum ve yaşlı adam orada yatıyordu. Hemen jandarma ekiplerine haber verdim" dedi.

Kayıp olduğu günden bu zamana kadar su ile beslendiğini ifade eden yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu, bir süre tedavisinin devam edecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.