Ordu

En acı an...Sinir krizi geçirdiler

06:31 08 Ekim 2020 5 Yorum Var
En acı an...Sinir krizi geçirdiler

Ordu’nun Altınordu ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulan bir kişi hayatını kaybetti. Yakınları, cansız bedenin sudan çıkartıldığı esnada sinir krizi geçirerek denize koştu.

Olay, ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’da üniversite eğitimi alan 18 yaşındaki Beytullah Esen, dolaşmak için Aybastı ilçesinden Altınordu’da bulunan akrabalarının yanına geldi. Akrabaları ile birlikte serinlemek için denize giren Beytullah Esen, şiddetli dalgaların etkisiyle suya kapılarak gözden kayboldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Su altı arama ekipleri yaklaşık yarım saat süren arama çalışmalarının ardından Esen’in bedenini sudan çıkarttı.

SİNİR KRİZİ GEÇİREN YAKINLARI DENİZE KOŞTU

Bu sırada Beytullah Esen’in bedeninin denizde bulunmasının bildirilmesi üzerine olay yerinde bekleyen yakınları sinir krizi geçirdi. Esen’in hareketsiz bedeni sudan çıkartılırken, denize koşan yakınlarına çevredeki güvenlik ve sağlık ekipleri müdahale etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sudan çıkartılan Beytullah Esen, 112 Acil Servis ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine götürüldü. Esen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Azeri övladi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Azerbaycan esgerlerini ve Azerbaycani qorusun.Qarabag bizimdir.Qarabaq Azerbaycandir.!
    Cevapla
  • Bayburtlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kara deniz yüzdüğü denizlerde en tehlikelidir ğölde bile bu kadar yorulmuyor insanı devamlı içine doğru çekiyor hemde çok derin yüzme bilmeyenin şanlı yok
    Cevapla
  • Nusrat 3 yıl önce Şikayet Et
    Burada sorun gencin yüzme bilmemesi mi yoksa dalgalı, köpük köpük bir denize girmesi mi? Bana 2.şık gibi geldi.İnsanlarımız nehir, göl, sulama kanalı ve dalgalı denizlere girmemeli, bunun eğitimi şart
    Cevapla
  • Falan 3 yıl önce Şikayet Et
    Üç tarafımız denizlerle kaplı biz haala boş beden dersleri yapıyoruz.
    Cevapla
  • Yaren 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok mantikli ya. Sağa dön sola dön olaylari
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da dogru düzgün denizi dahi olmayan ülkelerde yüzme zorunlu ders ve nerdeyse herkes biliyor,at binme gibi kurslar mevcut,ama bizim gibi dört tane denizi ,bir çok gölü olsn ülke de maalesef bu tür aktiviteler yok,denilecek çok şey var fakat.. maalesef... maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.