Ordu

KUYİAD'dan Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma örneği

15:20 08 Nisan 2022
KUYİAD'dan Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma örneği

Kumrulu Yönetici ve iş Adamları Derneği, (KUYİAD) Ramazan ayı dolayısı ile Ordu dernekleri arasında önemli bir yardım kampanyasına imza attı.

KUYİAD Başkanı Özay Dervişoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, hayırseverlerin de destekleriyle hemşerilerine yardım için seferber oldu. Ramazan ayında dağıtılmak üzere, Dernek tarafından 750 aileye yaklaşık 250 bin TL tutarında Gıda Kolisi yardımı yapılacak.

Yardım kartlarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere dernek temsilcileri tarafından Kumru İlçe Kaymakamı Emrah Akduman'a teslim edildi.

750 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE 300 TL’LİK ALIŞVERİŞ KARTI

Başkan Özay Dervişoğlu yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Kumrulu ihtiyaç sahibi ailelerimizin Ramazan ayında kendilerini yalnız hissetmeleri için böyle bir çalışma yaptık. Başta yönetim kurulundaki arkadaşlarım olmak üzere iş adamlarımız vasıtası ile kendi aramızda bir kampanya başlattık. Kısa sürede yüreği Kumru'da memleketinde atan birçok hayırsever iş adamımız bizlere ulaşarak destekte bulundular. Bizlerde ilçe Kaymakamlığımız ve Kamu Kurumlarımız ile iletişime geçerek, yaklaşık 750 ihtiyaç sahibi ailemize 300 TL tutarında Alışveriş Kartı'nın dağıtımının sağlanması talebinde bulunduk. Bu ramazan ayı içerisinde dağıtımı yapılan kart ile hemşerimiz dilediği zaman dilediği kadar alışverişini yapabilecektir. Nerede bir Kumrulu varsa, ihtiyaç sahibi ise; KUYİAD olarak biz yanındayız”

KUYİAD Derneği, Ramazan ayı vesilesiyle örnek bir yardımlaşmaya imza atarken, Ordulu iş insanı ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri de yapılan bu çalışmanın örnek olması yönündeki dileklerini iletti.

KUYİAD Derneği'nin yönetim kadrosunda, Kumrulu İş adamları, Kamu Kurumu yöneticileri ve birçok yönetici ve iş insanı bulunuyor.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.