Ordu

Vali Sonel, Ayaz Efe’nin yüzünü güldürdü! Makam aracını tahsis etti

10:32 14 Haziran 2022 9 Yorum Var
Vali Sonel, Ayaz Efe’nin yüzünü güldürdü! Makam aracını tahsis etti

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2 yıl önce babasını kaybeden, 2 kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan 3 yaşındaki Ayaz Efe’nin sünnet merasimi için makam aracını tahsis etti.

İl genelinde tespit ettirdiği 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuklara gönderdiği mektubunun son cümlelerinde onlara, ‘Annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin onlardan istediğin şey ne olurdu?’ yazarak isteklerini soran ve isteklerini çalışma arkadaşları ile hayırsever iş insanlarının da desteğini alarak yerine getiren, onları mutlu eden Vali Tuncay Sonel, bu defa yetim bir çocuğu sevindirdi.

ANNESİ VE KIZ KARDEŞLERİ İLE BİRLİKTE ŞEHİR TURU YAPTI

Vali Sonel, 2 yıl önce babasını kaybeden, 2 kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan Ayaz Efe’nin ve ailesinin mutluluğuna vesile oldu. Ayaz Efe’nin sünnet meresimi için tahsis edilen Vali Tuncay Sonel’in makam aracı, Vali Tuncay Sonel’in talimatıyla annesi ve kız kardeşleri ile birlikte şehir turu yaptı. Güzel vakit geçiren Ayaz Efe’nin mutluluğu ise gözlerinden okundu.

“ÇOK MUTLU OLDUK”

Vali Sonel’in bu jestinden dolayı oldukça duygulanan anne Naciye Uzun, “Sağ olsun Sayın Valimiz bizleri onure etti, çok mutlu olduk, çok duygulandık. Allah razı olsun. Ayaz Efe’ye sünnet merasiminde makam aracını vermesi, bu güzel organizasyonu yapması, gösterdiği yakın ilgi ve desteği dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek, duygularını dile getirdi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Valimizin yaptıklarını takip ediyorum ve takdir ediyorum tam bir halk adamı her ilimizde böyle Valilerimiz olsa çok şeyler değişir aynen rahmetli Valimiz Recep Yazıcıoğlu gibi mekanı cennet olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hambal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizler nasıl insanlarsınız böyle ALLAH'U TEALA ne muradınız varsa versin...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Doğrucu Davud 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte devlet işte millet, hep böyle olun, EYVALLAH !..
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sayın valim. gözlerim dolu.allah razı olsun sizlerden.
    Cevapla
  • Birisii 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın valim emin olunki gözlerim doldu. Allah razı olsun. Duacıyım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.