Ordu

Baba ve oğlu yarım saat arayla vefat etti

17:43 20 Temmuz 2022 2 Yorum Var
Baba ve oğlu yarım saat arayla vefat etti

Kronik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördü hastanede Ramazan Karayaka isimli şahıs vefat etti. Oğlunun vefat haberini vermek isteyen komşuları, baba Sırrı Karayaka’yı da evinde ölü olarak buldu.

Ramazan Karayaka (58), kronik rahatsızlıkları nedeniyle İstanbul’da tedavi gördüğü bir hastanede hayatını kaybetti. Karayaka’nın yakınları, durumu baba Sırrı Karayaka’ya haber vermek üzere Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Birebir Mahallesi’nde yaşayan baba Sırrı Karayaka'nın (83) evine gitti. Yakınlar, evinde yalnız başına yaşayan Karayaka’nın evinin kapısının açık olduğunu fark etti. İçeriye giren komşular, yaşlı adamı evin banyosunda hareketsiz şekilde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Sırrı Karayaka’nın cenazesi, otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Yarım saat ara ile vefat ettiği öğrenilen baba ve oğlunun cenazelerinin, Mesudiye ilçesine bağlı Birebir Mahallesi’nde yarın (21 Temmuz) kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c., babaya evlat acısı yaşatmamış. Çok hikmetli bir ölüm. Allah c.c. mekanlarını cennet eylesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c rahmet eylesin ikisinede. Dün varlardı bundan sonra ebediyen yoklar.İşte hayat bu kadar kısa.Geride kalanlar şu ve bu sebeple birbirini yemeye devam ediyor ama dünyada kısa bir süreliğine misafir olduğumuzu çoğu zaman unutuyoruz.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.