Osmaniye

Avukatlar Günü

16:55 05 Nisan 2016
Avukatlar Günü

Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu ve bazı üyeler, Avukatlar Günü dolayısıyla Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy’u ziyaret etti.

AGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, Avukatlar Gününü kutladı.

Avukatların zor bir görevi icra ettiğini ifade eden Cihangir, "Avukatların adaletin sağlanmasında büyük payı vardır. Avukatlar Gününün hafta boyunca kutlanacak olması memnuniyet verici. Baro yönetimine görevinde başarı diliyorum" dedi.

Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avukatlık Günü'nün hafta boyunca etkinliklerle kutlanacağını belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"Etkinlikler kapsamında AVM’de karikatür ve fotoğraf sergisi açılışı yapıldı. Halı saha futbol turnuvamızın finali oynandı. Yemek ile avukat hakları dersi programımız olacak. Hafta boyunca şiir ve müzik dinletisi, bowling ve masa tenisi müsabakalarının kupa töreni ile kurgusal duruşma yarışması düzenleyeceğiz. Ülkemizin içinden geçtiği süreç sebebiyle kutlama programları yapmayı düşünemeyiz. Bir taraftan da birlik ve beraberliğe dikkat çekmek zorundayız. Terörün yapmaya çalıştığı, bölücü ayrıştırıcı, insanları toplumdan koparmak gibi olayların önüne geçmek adına, etkinliklerimizi haftaya yaymak istedik."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.