Osmaniye

AK Parti Milletvekili Önal’dan TÜSMİAD ziyareti

11:59 09 Nisan 2016
AK Parti Milletvekili Önal’dan TÜSMİAD ziyareti

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, kentteki TÜMSİAD Şubesini ziyaret etti.

Önal, ziyarette yaptığı açıklamada, zorlu bir süreçten geçildiğini, birlik beraberliğin önemli olduğunu belirtti.

Türkiye'nin gelişmesine engel olmak isteyenlerin olduğunu, bu emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Önal, şunları kaydetti:

"Ülkemizin hızlı gelişmesi, karizmatik bir liderin oluşu, onun dik duruşu ve çekinmeden ilerlemesi, mazlum ve masum Müslümanların yanında olması dış güçlerin bizi durdurmak için üzerimizdeki senaryolarını da beraberinde getiriyor. Bir anlamada Türkiye'nin Müslüman ülke olması, büyümesi Avrupa ülkelerini rahatsız ediyor. Terör örgütleri işte bu ülkelerin desteğini de alarak ülkemizde huzurumuzu bozmaya çalışıyor. Güvenlik güçlerimiz, Doğu'da terörle mücadelesini sürdürüyor. Şehitler veriyor, üzülüyoruz. Bu badireleri de en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum. Ülkemizin büyümesine engel olamayacaklar."

Önal, Türk halkının birlik beraberliğin bozulmasına izin vermeyeceğini, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin terörle mücadelede net tavrı koymasının bu anlamda memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Suriye konusunda sorunlar yaşamaya başlayacağını fark eden Avrupa'nın tavır değiştirdiğini kaydeden Önal, "Avrupa, Suriye konusunda yaşayacağı sıkıntıları fark ederek kısmen olumlu adımlar atmaya başladı. Kendi içlerinde farklı siyasi gruplar olduğundan eleştiriler gelmeye başladı. Bu da beraberinde 3 milyon Suriyeliyi barındıran Türkiye'nin Suriye konusundaki haklılığını göstermiş oldu" şeklinde konuştu.

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Önal’a teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.