Osmaniye

Basketbolda maçın ardından

16:52 19 Mart 2017
Basketbolda maçın ardından

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22’inci haftasında, deplasmanda Tosyalı Toyo Osmaniye'yi 99-69 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Georga Dikeoulakos, ikinci yarıda iyi savunma yaparak galip geldiklerini belirtti.

Dikeoulakos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Takımının özellikle ikinci yarıdaki oyununu beğendiğini ifade eden Dikeoulakos, "İlk iki çeyrekteki iyi oyunundan dolayı Osmaniye takımını tebrik etmek istiyorum. Biz de onların iyi oynamasına yardım ettik. Sanki savunmada oynamaya gelmemiş gibiydik. Devre arasında takımıma daha ciddi olmaları gerektiğini ve geçen haftaki kutlama havasından kurtulmaları gerektiğini söyledim. İkinci yarıda savunma silahını devreye koyduğumuz zaman iki takım arasındaki kadro farkı ortaya çıktı ve aradaki sayı farkı oluştu." diye konuştu.

- Tosyalı Toyo Osmaniye cephesi

Tosyalı Toyo Osmaniye başantrenörü Ömer Buharalı ise sahalarında güçlü bir rakibe karşı mücadele verdiklerini dile getirdi.

Maçın ilk yarısında çok iyi basketbol oynadıklarını dile getiren Buharalı, "Sahanın hem ofansif hem de defansif kısmında iyi mücadele ettik. Ezilmedik, rakibimize karşı oyunun temposu da kontrolü de bizdeydi. Üçüncü periyotta direncimizi kaybedince maçı da kazanamadık. Üç maç kaldı, üst üste oynayacağımız maçlara iyi hazırlanacağız." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.