Osmaniye

Kadirli'de halk günü toplantısı

11:41 05 Nisan 2017
Kadirli'de halk günü toplantısı

Vatandaşlardan mahalle ve köylerinde şüpheli gördükleri durumları 155 ve 156'yı arayarak güvenlik güçlerine bilgi vermelerini isteyen Orhan, şunları kaydetti:

Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan başkanlığında halk günü toplantısı yapıldı.

Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Orhan, sorunların çözümü noktasında herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

"Sorunların çözümünde ortak hareket etmeliyiz. Terör, hırsızlık ve güvenlik gibi konularda önemli olan çözümün parçası olmaktır. Güvenlik güçlerimize gelen tüm ihbarlar kısa sürede değerlendirilecektir. Vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gören, sağlıklı, doğru ve en çok tercih edilen kıymetli bir iletişim yolu olarak görülen mahalle ve köy muhtarlarımız aracılığıyla her ay düzenli olarak yapacağımız bu tür toplantılarla ilçemizin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturmayı planlıyoruz."

Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise ilçenin önemli sorunlarından biri olan yol konusunda gerekli çalışmaları başlattıklarını belirterek, Alo 153'e gelen şikayetlerin en kısa sürede değerlendirildiğini söyledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.