Osmaniye

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

16:22 07 Mart 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

1997 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Mithat Demirci'nin annesi Nuriye Demirci de " Hatay'a askerlerimize destek olmaya gidiyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Onlar için dua ediyoruz. Allah'ım onları korusun." dedi.

Osmaniye'de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı’nda güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla Hatay'ın Hassa ilçesine gitti.

Belediye hizmet binası önünde biraraya gelen şehit yakınları ve gazileri, Kaymakam Tamer Orhan, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, bazı siyasi parti ve daire müdürleri uğurladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Tayfun Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Güneydoğu'da hayatını kaybeden şehit yakınları ve gaziler olarak "Kurşun yok, yürek var" sloganıyla Afrin'de görev yapan güvenlik güçlerine destek için yola çıktıklarını söyledi.

Her zaman devletin yanında olduklarını ifade eden Çiftçi, "Zeytin Dalı Harekatı'nda destan yazan kahraman Mehmetçiklerimizi ziyarete gidiyoruz. Mehmetçiklerimize destek olmak için 'Kurşun yok, yürek var' sloganı ile çocukları Güneydoğu'da şehit olmuş aileler ve gazilerimizle Zeytin Dalı Harekatı'na katılan güvenlik güçlerimize manevi destek olmak için yola çıkıyoruz. Mehmetçilerimizle beraberiz. Devletimizin yanındayız." diye konuştu.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan da şehit yakınları ve gazilere Türk bayrağı hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.