Osmaniye

Sağlık-Sen'den ABD'ye tepki

15:29 14 Ağustos 2018
Sağlık-Sen'den ABD'ye tepki

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Osmaniye Şubesi üyeleri, dolar kurunun artışı sebebiyle ABD'ye tepki gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen sendika üyeleri adına açıklama yapan Sağlık-Sen Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet, Türkiye'nin, küresel emperyalizmin ekonomik kuşatma ve terör saldırılarına maruz kaldığını söyledi.

Türkiye'nin ekonomisine, üretimine, emek ve alınteriyle elde edilmiş birikimlerine yönelik saldırıların ahlak, hukuk, demokrasi dışı ve gayrimeşru olduğunu ifade eden Çenet, "Küresel sermayenin baskılarına boyun eğmeyeceğimizi bütün dünyaya ilan ediyoruz." dedi.

Çalışkan, fedakar, vatansever sağlık çalışanları olarak tam bağımsız bir Türkiye için yüksek ideallerin peşinde koşmaya devam edeceklerini aktaran Çenet, "Milletimizle birlikte, güzel yarınlar için her türlü mücadeleye ve fedakarlığa hazırız. Bugün de emperyalizmin oyununu boşa çıkarmak için daha güçlüyüz, daha kararlıyız. Milli ekonominin 'yerli üretim, yerinde tüketim' anlayışı ile güçleneceğine inanıyoruz. Ülkemize yönelik yapılan ekonomik teröre karşı sağlığın vizyonunu bütün ruhumuzla sahipleneceğiz. Kazanan barış ve aydınlık dolu gelecek olacak. Kazanan emek, alın teri, milli ekonomi ile Türkiye olacak, emperyalizm kaybedecektir." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.