Osmaniye

Yeni eğitim öğretim yılı

17:48 17 Eylül 2018
Yeni eğitim öğretim yılı

Kadirli ilçesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı törenle başladı.

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tapsız, çelenk sunma töreninin ardından beraberindeki okul müdürleri ve bir grup öğrenciyle Kaymakam Tamer Orhan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, öğrenciler Kaymakam Orhan'a çiçek takdim etti.

Orhan, heyeti kabulde yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Hayırlı olsun." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız da yeni eğitim-öğretim yılında, Kadirli'de 30 bin öğrenci ve 2 bin 200 öğretmenin ders başı yaptığını kaydederek, eğitimde ulaşım, yurt ve derslik gibi konularda sorun olmadığını söyledi.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlk ve Ortaokulunda da program düzenlendi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.