Osmaniye

Eşek şakası canından etti!

10:42 07 Ocak 2019 10 Yorum Var
Eşek şakası canından etti!

Osmaniye’de arkadaşlarıyla birlikte otomobilin bagaj kapağına oturan, diğer arkadaşının da şaka amaçlı birden gaza basması sonucu araçtan düşerek ağır yaralanan 18 yaşındaki Fatih Mehmet Utku, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Osmaniye'de, arkadaşlar arasında yapılan şaka, ölümle son buldu. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki Fatih Mehmet Utlu arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirirken arkadaşına ait otomobilin bagaj kapağı kısmına oturdu.

CAN ALAN ŞAKA

Direksiyona geçen arkadaşı şaka amaçlı birden gaza yüklenince Fatih Mehmet otomobilden asfalt zemine düştü. Olayda ağır yaralanan genç, ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulans ile Osmaniye’de özel bir hastaneye kaldırıldı.

15 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

Fatih Mehmet Utlu, 15 gündür tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak yaşamını kaybetti. Şaka kurbanı olan gencin cenazesi Osmaniye Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içinde defnedildi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamanın gençliği ne şaka yapmayı biliyor ne de konuşmasını, herkesin ağzında küfür, ana ve babalar çocuk yetiştirmediği gibi çocuğun bir yanlışını söylediğin zaman çocuğuna laf ettirmemek için top tüfek savaşa giriyor sanki, çocuklarımıza güzelce sahip çıkalım inşaallah.
    Cevapla
  • Hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık Allah taksiratını affetsin ailesine sabır versin yapan aptala da hakettiğini yaşatsın inşallah
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bize bana bişey olmazin sonucu
    Cevapla
  • lazer 5 yıl önce Şikayet Et
    araçla ve silahla yapilan şakanın sonu ya yaralanma yada ölümdür.
    Cevapla
  • KASIM OCAK 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C. rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.