Osmaniye

Evlenmek istedi, kızı tarafından öldürüldü

07:45 27 Mayıs 2021 20 Yorum Var
Evlenmek istedi, kızı tarafından öldürüldü

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Cennet K. (20), ikinci evliliğini yapacağını söyleyen babası Sinan K.'yı (45) göğsünden bıçakladı. Baba Sinan K. hayatını kaybederken, kızı Cennet K. ise suç aletiyle birlikte teslim oldu.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Savrun Mahallesi, Derviş Paşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşanan 3 çocuk babası Sinan K., kızı Cennet K.'ya ikinci kez evlenmek istediğini anlattı. 

Baba-kız tartışarak evden çıktı. Kapının önünde tartışma sürerken evliliğe karşı çıktığını belirten Cennet K., tekrar eve çıkıp mutfaktan aldığı bıçakla babasını göğsünden yaraladı.  Kanlar içerisinde yığılan Sinan K., ihbarla gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. 

Sinan K., burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cennet K. ise suç aleti bıçakla birlikte polise teslim oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • M.Maşuq 2 yıl önce Şikayet Et
    Evlenmek istemesi kadar tabii ve doğal bir istek olamaz, buna karşın verilen bu haksız, sınır tanımaz ve aşırı tepki milletçe cehaletimizin ölçüsü olarak yorumluyorum. Hele "Z" kuşak denen son nesil gençliğin içler acısı hali beni derin üzüyor. maneviyat dibe vururken özgürlük naraları nefsin aşırı istek ve hazlarına kölelik yapıyor. Buna da özgürlük deniyor maalesef.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    artik toplum olarak helak olmadan islama yani kuranin ahlakina dönmemiz gerekiyor acilen
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    babasini bicakla öldürecek kadar sapikmis . yuh be arkadas.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • sadık i 2 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim kardesim çok güzel tesbit etmiş helal olsun
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek öldürdüğünü sanmıyorum. Ya kaza ile yada bir anlık sinirle.. İnsan sevdiğini başkası ile paylaşamazken isteyerek öldüremez. Şimdi köpekler gibi pişmandır. Ama iş işten geçmiş.. Yaşadığı sürece vicdan azabı ona yeter. Böylesini Hapse Atsan ne olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.