Osmaniye

TAG Otoyolu Osmaniye bölümünde kar nedeniyle ulaşım durdu!

11:06 19 Ocak 2022
TAG Otoyolu Osmaniye bölümünde kar nedeniyle ulaşım durdu!

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Osmaniye bölümünde kar ulaşımı durdurdu. Yolda araçları ile mahsur kalan vatandaşları Bahçe Belediyesi misafirhanelere yerleştirdi

Kapanan yolda yüzlerce araç ve vatandaşlar mahsur kaldı. Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Adana-Osmaniye-Gaziantep Otoyolu ve D400 yolunun Düziçi, Bahçe ve Nurdağı ilçesi bölümünde yol kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan yolda yüzlerce araç ve araç içerisindeki vatandaşlar mahsur kaldı. Yolun açılması ve yolda mahsur kalanların kurtarılması için il özel idare iş makineleri eşliğinde ilçe jandarma ekipleri ve AFAD ekipleri çalışma başlattı. 

YOLDA KALANLAR MİSAFİRHANELERE YERLEŞTİRİLDİ

Öte yandan Bahçe Belediyesi araçlarında mahsur kalan vatandaşlar için ilçede misafirhaneler oluşturarak, yol açılana kadar misafirhanede kalmak isteyenleri ilçe merkezine götürerek misafirhanelere yerleştirdi. Araçlarını terk etmek istemeyen vatandaşlar için ise sabah saatlerinde sıcak çorba ikramında bulunuldu. Yol açma çalışmaları sürüyor.  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.