Osmaniye

Fatma ninenin 5 dönümlük buğday tarlasını zehirle kuruttular

11:26 28 Nisan 2022 11 Yorum Var
Fatma ninenin 5 dönümlük buğday tarlasını zehirle kuruttular

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kızıyla birlikte yalnız yaşayan 85 yaşındaki Fatma ninenin 5 dönümlük buğday ekili tarlasını zehir sıkarak kuruttular. Fatma nine buğdayını kurutanların bulunup cezalandırılmasını istedi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yenigün Köyü Fakılar mevkiinde bulunan 5 dönüm tarlaya her yıl buğday ekip, tarladan aldığı mahsulle yıl boyunca ihtiyacını karşılayan 85 yaşındaki Fatma Düldül’ün tarlaya ektiği buğday, bu yıl kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tarım ilacı zehri sıkılarak kurutuldu. 

GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Gece saatlerinde meydana gelen olayda sabah tarlasına bakan Fatma nine buğdayının kuruduğunu görünce şok yaşadı. Durumu önce jandarmaya sonra ilçe tarıma bildiren Fatma ninenin kızı Hayriye Düldül, tarlanın zehir sıkılarak kurutulduğuna dair tutanak tutturup şikayetçi oldu. 

“Bunu yapan Allah’ından bulsun” diyen 85 yaşındaki Fatma Düldül, “Bu adamların bulunmasını istiyorum. Tarlama zehir sıkmışlar. Ben devletime sığınıyorum” dedi. 

“EN YAKINLARIMIZ YAPTI ONLARDAN ŞÜPHELENİYORUM”

Ayşe ninenin birlikte yaşadığı kızı Hayriye Düldül ise, “Sadece 5 dönüm tarlamız var. Kaç yıldır annemle beraber buraya buğday ekiyoruz ve buradan aldığımız buğdayı yiyoruz. Bunu en yakınlarımız yaptı onlardan şüpheleniyorum. Ben bu buğdaya zehir sıkanların bulunmasını istiyorum. Bu buğdayı böyle kurutanlar inşallah kendiler bundan beter olur” şeklinde konuştu.  

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    yapanı bulmak aslında basit....85 yaşındaki kadına daha önce biri yada birileri gelip,nine sen bu yaşta burayı işletemessin,gel bana sat sende bu yaştan sonra rahatına bak gibi laflar edip,kadının arazisinde gözü olanlardır.yaşlı nine suçluyu kendisine tarlayı bana sat diyenlerde arasın.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı hakkın laneti zalimlerin yandaşcıların torpilcilerin üzerine olsun amin
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ibret için bulunup o zahiri içireceksin bu soysuzlara.
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    arazi paylaşma kavgasına benziyor
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    o kötülüğü yapanlar kurusunlar inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.