Rize

Vali Yazıcı, Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzaladı

11:19 07 Aralık 2015
Vali Yazıcı, Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzaladı

Rize İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan memurları kapsayan 2016-2017 dönemi Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Rize Bem-Bir-Sen İl Başkanı Resul Usta tarafından yenilenen sözleşmenin imza törenine, Bem-Bir-Sen Başkan Yardımcıları Zekeriya Albayrak ve Hasan Pehlivan ile Rize İl Özel İdaresi Sekreter Vekili Salih Kurtuluş katıldı.

Vali Yazıcı, yaptığı açıklamada, memurların bundan sonra da çalışma performanslarını daha da artıracaklarına inancının tam olduğunu belirterek, "Onlara güveniyorum, onlar da çalışmalarıyla beni mahcup etmeyeceklerdir. İmkanlarımız ölçüsünde arkadaşlarımızın mali haklarını iyileştirme yönünde gayretlerimiz olmuştur. Rize İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyor, yaşam standartlarının yükselmesine katkı sunduğumuzdan dolayı da mutluluk duymaktayım" dedi.

Bem-Bir-Sen İl Başkanı Resul Usta ise Vali Ersin Yazıcı'ya göreve geldiği günden itibaren kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzalayarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu duyarlılığına ve sendikamıza gösterdiği yakın ilgi ve alakasına şahsım ve bütün arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.