Rize

Kuzeninin kına gecesinde kör oldu

14:21 27 Temmuz 2018 3 Yorum Var
Kuzeninin kına gecesinde kör oldu

Rize'nin Güneysu ilçesinde kuzeninin kına gecesine katılan Melikşah Barsbay (18), diğer kuzeni A.C.Ç.'nin (25) tabancasından çıkan merminin gözüne isabet etmesi sonucu yaralandı. Bir gözünü kaybeden diğer gözünü de kaybetme tehlikesi bulunan Barsbay hastanede tedaviye alındı. Jandarma, A.C.Ç.'yi gözaltına aldı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Rize'nin Güneysu'nun Yeşilyurt köyünde meydana geldi. İlçede kuzeninin kına gecesine katılan Melikşah Barsbay, havaya ateş eden halasının oğlu A.C.Ç.'nin tabancasından çıkan mermiyle gözünden yaralandı.

Mermi çekirdeğinin gözüne isabet etmesiyle kanlar içinde kalan Barsbay, ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Melikşah Barsbay'ın bir gözünü kaybettiği, diğer gözünü de kaybetme riski olduğu belirtildi. Olay sonrası şüpheli A.C.Ç., jandarma ekiplerince gözaltına alındı, soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar iyice sapıtıyorlar.Sokak arasında düğün yapıyorlar.Silah atıyorlar.ezan vaktinde bile çalgı müzik bitmiyor.Bu kardeşimize de çok geçmiş olsun diyorum.Ben artık düğünlere gitmiyorum altını parayİ gönderiyorum başkalarıyla.Kimse de darılmıyor.Ailemi de korumuş oluyorum.
    Cevapla
  • Sezgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir düğünde silah patladığı anda o düğünü terk etmek gerekir. Böylelikle magandalığın önüne geçilebilir.
    Cevapla
  • Ftm 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru ama malesef herkes bu duyarlilikta değil
  • kısas 5 yıl önce Şikayet Et
    yazzık gencecik çocuğun hayatını kararttın böyle ayıların eline gözünü vereceksin bak ne oluyor hayatı boyunca taşıyacak bu yarayı zavallı kısas acil gelmesi şart ALLAH c.c boşuna kelam etmez bakın kuran-ı kerime kanunlar ne güzel gönderilmiş cihan-ı şümül peygamber efendimiz Muhammed s.a.v nasıl ne güzel uygulamış yapın aynısını
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.