Rize

Arazi kavgasında ölü sayısı 3'e yükseldi

12:15 03 Mayıs 2020 15 Yorum Var
Arazi kavgasında ölü sayısı 3'e yükseldi

Rize'nin Pazar ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle muhtar Osman (51) ve eşi Bahriye Dalyanoğlu'nun (50) akrabası tarafından silahla vurularak öldürüldüğü olayda ağır yaralanan Şerife Dalyanoğlu (45) da, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Olay, dün öğlen saatlerinde Pazar ilçesinin Şehitlik köyünde meydana geldi. H.D. arazi anlaşmazlığı nedeniyle muhtar Osman ve eşi Bahriye Dalyanoğlu ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.D., tabanca ile kurşun yağdırdı. Osman ve eşi Bahriye ile akrabaları Şerife Dalyanoğlu vücutlarına isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığıldı.

H.D. olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Osman ve Bahriye çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Muhtar Osman Dalyanoğlu'nun ağır yaralanan yengesi Şerife Dalyanoğlu ise yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, kaçan H.D.'yi arıyor.

YENGE DE KURTARILAMADI

Silahlı kavgada yaralanan ve durumunun ağırlaşması üzerine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Şerife Dalyanoğlu da doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adaletsiz ebeveynler ve kardeşler bir kez daha düşünsün
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin zülme dönüşmesinin sonucu bu olayçıkmıştır
    Cevapla
  • Maalesef 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet sistemi hakiki manada uygulansa, adalet gorevlileri görevlerini kariyer ve para kazanma araci yapmayip, gerçek manada anlaşmazliklari çozme gayretinde olsalar bu ve benzeri durumlar yok denecek kadar azalir. Kendi kendine çözmeye kalkişmalari bu acilari netice veriyor.
    Cevapla
  • Karagöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Mali icin degermi?
    Cevapla
  • kafadar 3 yıl önce Şikayet Et
    Silah herkese verilmemeli, önüne gelende silah var, buna dur demeli yoksa her sinirlenen silahına sarılıyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.