Rize

Aynı aileden 6 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti

13:58 18 Aralık 2020 4 Yorum Var
Aynı aileden 6 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti

Rize'de 5 kişinin 1 ay içerisinde koronavirüsten hayatını kaybettiği aileden bir kişi daha koronavirüse yenik düştü. Fatma Duman (53), Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aileden 6 kişinin daha koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi.

İstanbul’da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç, rahatsızlanınca götürüldükleri hastanede koronavirüs testi yapıldı. Test sonuçları pozitif çıkan Muhammet Genç hastanede, oğlu Burak Genç ise evde tedaviye alındı. Evde izole olan Burak Genç, geçirdiği kalp krizi sonucu 6 Kasım’da hayatını kaybetti. Burak Genç’in cenazesi, memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Gürgen köyünde toprağa verildi.

BABASI DA KURTARILAMADI

Oğlu Burak Genç’in ölüm haberinin ardından hastanede durumu ağırlaşan Muhammet Genç ise 12 Kasım'da yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Muhammet Genç, salgın tedbirleri altına kılınan cenaze namazının ardından, daha önce oğlunun defnedildiği kabristanlıkta, gözyaşları arasında defnedildi.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ DAHA ÖLDÜ

Aynı aileden Bünyamin Genç 1 Aralık’ta, İbrahim Genç (53) 4 Aralık’ta, Ali Genç (58) ise 11 Aralık'ta koronavirüse yenik düşerek, hayatını kaybetti. Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi gören ve Ali Genç'in kardeşi Fatma Duman da dün hayatını kaybetti. Aynı aileden 6 kişinin de koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi. 

CENAZE VE TAZİYEDE VİRÜS BULAŞMIŞ

Rize'de, yaklaşık 1,5 ay içinde koronavirüsten yaşamını yitiren aynı aileden 6 kişi ile tedavisi süren 6 akrabalarının, taziyede virüs kaptıkları ortaya çıktı. Covid-19 tedavisi gördüğü evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Burak Genç'in cenaze ve taziyesinde bir araya gelen aile bireylerine virüsün yayıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • yusuf77 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne gariptir hepsi tedavi görüyormuş ve hepsi ölmüş Allah Merhameti ile muamele etsin.. Ve ilginçtir ölenler genelde kalp krizinden ölüyor dikkatiniz çekmiyor mu
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin hepsine. Anlamadığım, evde kalp krizi geçiren kişinin ölüm nedeni, niçin corona olarak geçiyor?.. Covid testi poxitif, fakat başka neden erden hayatlarını kaybedenler, istatistiklere hep corona olarak kaydediliyor. Saçma değil mi?
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl tam tersi olmasın.
    İlk beğenen sen ol
  • haysem 3 yıl önce Şikayet Et
    kalp krizi geçiren kişinin cenazesinde toplanmış orada virüs almışlar
    İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    koronaya bagli kalp krizi gecirmistir. ondan olum nedenine corona yazmislardir. acaba daha evvel kalp rahatsziligi var miydi. yoksa corona nedeniyle mi kalp krizi gecirdi. bunu da doktorlar bilir degil mi
    İlk beğenen sen ol
  • Hüseyin Kızmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahu zulcelal mekanlarını cennet eylesin. Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın inşaallah
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim laf dinlememeniz ailenizi yok etti evet kader diyeceksiniz fakat kader de tedbir de var tedbir biz den taktir Allah tan baş sağlığı cenaze vesaire toplantılara gidilmemeliydi yazık Allah rahmet etsin hepsine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.