Sakarya

Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası

12:26 22 Ağustos 2015
Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası

Şampiyonada bazı yarışlar hava muhalefeti nedeniyle ertelendi

Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nın final etabının bazı yarışları, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın birinci ve ikinci ayaklarını tamamladıklarını belirterek, final yarışlarının yapıldığını söyledi.

Şampiyonada alınan neticelerin güzel olduğunu belirten İşseven, "Bizim beklentimiz federasyon olarak, kulüplerimizin çok yakın birbirlerini takip etmesi. Hem milli takıma bir avantaj sağlar hem de kürekçilerin yetişmesi açısından büyük bir önemdir" diye konuştu.

İşseven, bazı yarışların hava muhalefetinden dolayı ertelendiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu bizim şansımıza tabii ki. Koca yaz burada yaprak kıpırdamadı ama maalesef dün ve bugün anormal şekilde rüzgar ve dalga var. Bir de enteresan, bundan evvelki yarışlar, büyükler yarışıydı. Büyükler, hiç olmazsa biraz daha bilinçli ve eski kürekçi oldukları için havaya göre rahat hareket edebiliyorlardı ama bugün yıldızlar ve gençlerde yapılan yarış olduğunda çocuklarımızı korumak zorundayız tabii ki. Birincisi sağlık ve güvenlik bizim için. O açıdan dalgalar yükseldiği için amacımız biraz daha ileri saatlere atabilmek belki o zaman rüzgar durur ve devam ederiz."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.