Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na ziyaret

14:54 10 Eylül 2015
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na ziyaret

 Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Toçoğlu, hal esnafı için en iyisini hayata geçirmeyi hedeflediklerini ve ortak akılla verimli bir projeyi şehre kazandıracaklarını söyledi.

Toçoğlu, tüm sektörlerdeki esnafın daha iyi hizmet standartlarına kavuşması için çalıştıklarını belirterek, "Süpürgeci esnafımız, nakliyeci esnafımız ve diğer sektörler için projeler hayata geçirdik. Diğer alanlarda hizmet sunan esnaflarımız için de projeler geliştirmeyi sürdürüyoruz. Bu konuda kararlı bir anlayış takip ediyoruz. İnşallah hal esnafımız için de en iyisini hayata geçirme hedefindeyiz. Ortak akılla verimli bir projeyi daha şehrimize kazandıracağız" diye konuştu.

Esnafın yararına olacak tüm yapıcı önerilere açık olduklarını dile getiren Toçoğlu, "Sonuçta sektörleri ile ilgili tüm gelişmelerden birinci dereceden etkilenen esnaf arkadaşlarımızdır. İstişarelerle, gerekli ve yerinde adımlarla tüm alanlarda daha güçlü imkanlar sağlanabilir. Bu konuda SESOB'la da sürekli diyalog halindeyiz. Biz her zaman esnafın kazanmasından yanayız. İnşallah yeni hal binasıyla da esnafımız kazanacak" ifadesini kullandı.

Kabacan da hal binasının taşınmasıyla ilgili belediye ile atılacak tüm adımları sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek, "Büyükşehir Hali ile Patates Halinin birleştirilecek olması son derece önemli. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na daima esnafın yararına olacak bir anlayış takip ettikleri için şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah şehrimize yakışan, sektör esnafımızın daha iyi standartlar elde edeceği bir hal binasına kavuşacağız. Biz bu konuda elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Sakarya’ya hayırlı olsun" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.