Sakarya

SASKİ, su deposu yapım çalışmalarına devam ediyor

13:11 20 Ekim 2015
SASKİ, su deposu yapım çalışmalarına devam ediyor

 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Adapazarı, Akyazı ve Erenler ilçelerinde su deposu yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, çalışmaların tamamlanmasıyla 3 mahallenin daha içme suyu kalitesini güvence altına alacaklarını belirtti.

İçme suyu yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Keleş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Adapazarı Çamyolu, Akyazı Bıçkıdere ve Erenler Tepe mahallelerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni içme suyu deposu yapım çalışması başlatmıştık. 3 mahallemize son derece sağlıklı ve güvenli yeni kaynak oluşturuyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. 3 ilçede devam eden çalışmalarla bin 100 metreküplük yeni içme suyu kaynağını oluşturulacak. Akyazı Bıçkıdere Mahallesi'nde 700 metreküp, Adapazarı Çamyolu ve Erenler Tepe mahallelerinde ise 200 metreküplük yeni içme suyu depoları inşa ediyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla 3 ilçemizde toplam bin 100 metreküplük yeni bir içme suyu kaynağı oluşturmuş olacağız. Yaklaşık 1 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiğimiz ve 3 mahallemizin daha içme suyu kalitesini güvence altına alacak yatırımlarımızın hayırlı olmasını diliyorum."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.