Sakarya

Sakarya'da AK Parti'ye katılım

16:34 23 Ekim 2015
Sakarya'da AK Parti'ye katılım

  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "Vatanını ve milletini seven insanlar, 1 Kasım'a parti meselesi olarak değil, memleket meselesi olarak bakıyor. İnşallah 1 Kasım'da MHP'li kardeşlerimizin desteğiyle istikrar devam edecek" dedi.

Eski MHP Ferizli İlçe  Başkanı Yakup Kodaman ile eski iki yöneticinin AK Parti'ye katılımı dolayısıyla bir tesiste düzenlenen törende konuşan Üstün, partilerinin 13 yıllık iktidarları döneminde Türkiye ve Sakarya'ya birçok hizmet kazandırdığını söyledi.

Halkın desteğiyle bu zor günleri geride bırakacaklarını vurgulayan Üstün, şöyle konuştu:

"1 Kasım seçiminden sonra hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek. Hepinizin tek tek oyuna ihtiyacımız var. Ülkemizin en zor zamanında AK Parti'ye destek veren MHP'li kardeşlerimi tebrik ediyorum. 1 Kasım seçimlerinde farklı partilerden de bize destek vereceğini ifade eden vatandaşlarımız var. Vatanını ve milletini seven insanlar, 1 Kasım'a parti meselesi olarak değil, memleket meselesi olarak bakıyor. İnşallah 1 Kasım'da MHP'li kardeşlerimizin desteğiyle istikrar devam edecek."

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da 7 Haziran seçimlerinden sonra Ortadoğu'nun yeniden dizayn edilmeye başlandığına dikkati çekerek, "MHP ile AK Parti'nin hükümet kurmasında ne sakınca vardı? MHP ile tabanda çok büyük görüş ayrılıklarımız yok, tabanlarımız birlikte hükümet kurmaya müsaitti. Coğrafyamızda bu kadar büyük sıkıntılar yaşanırken Devlet Bahçeli, 'koalisyona girmem, koalisyonu desteklemem ve seçim hükümetine girmem' dedi. Ülkemizin geleceğini ilgilendiren 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye destek verecek MHP'li arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Eski MHP Ferizli İlçe Eski Başkanı Yakup Kodaman ise 2002 yılından bu yana MHP'nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını anlattı. 

Ülkenin gidişatına kuşkuyla baktığı için AK Parti saflarında olmayı tercih ettiğini belirten Kodaman "Artık biz de AK Parti ile beraber tek başına ve istikrarlı bir hükümet kuralım istiyoruz. Ülke genelinde yapılan hizmetler var. 'Hizmetlerin devam etmesi için biz de destek verelim' dedik ve kararımızı verdik" ifadesini kullandı. 

Üstün ve Toçoğlu, daha sonra Kodaman, ile eski MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri Özcan Kam ve Engin Dur'a parti rozetlerini taktı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.