Sakarya

Milletvekili seçiminin ardından

14:43 02 Kasım 2015
Milletvekili seçiminin ardından

 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçelerden çok ciddi destek aldıklarını belirterek, "Şimdi bize düşen görev daha fazla çalışmaktır" dedi. 

Büyükşehir bürokratlarını makamında ağırlayan Toçoğlu, 1 Kasım Genel Seçimi'nden alınlarının akıyla çıktıklarını söyledi. 

Bu seçim sonuçlarının sorumluluklarının çok fazla olduğunu gösterdiğini ifade eden Toçoğlu, "Bu süreçte vatandaşımızın bize olan desteği, güveni çok önemlidir. Bildiğiniz gibi 16 ilçede muhtarlarımızla toplantılar yapmış, ilçelerin taleplerini değerlendirmiştik. Hamdolsun ilçelerimizin çok ciddi desteğini almış bulunmaktayız. Şimdi bize düşen görev daha fazla çalışmaktır" diye konuştu. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından daha fazla çalışmalarını isteyen Toçoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: 

"Sakarya için çalışacağız. Şehrimizin tamamı için yeni projeler geliştirecek ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Her zaman ifade ediyoruz. İyi niyetli ve samimi şekilde çalışıyoruz. Hamdolsun Sakarya'da emeğimizin karşılığını alıyoruz. Biz işimizi iyi yapmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz belediyecilik, vatandaşa hizmet. Milletimizin bizlerden beklentisi de bu yöndedir. Bu nedenle işimize konsantre olacağız. Birbirimize destek olacağız. 'Sakarya için daha fazla ne yapabiliriz, yaptığımız işleri en iyi şekilde nasıl hayata geçiririz?' Bunların gayreti içerisinde olacağız. Daha yapacak çok işimiz var."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.