Sakarya

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

14:03 09 Kasım 2015
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Döver, mesaj yayımladı

Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Onur Döver, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Döver, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını vefatının yıl dönümünde rahmet ve şükranla andığını belirtti.

Atatürk'ün işgal olmuş vatan topraklarını kurtaran, topluma önderlik ederek bağımsızlık ve özgürlük tutkusunu harekete geçiren ve tarihe ismini altın harflerle kazıyan eşsiz bir lider olduğunu vurgulayan Döver, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bizlere düşen görev, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına, demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancını hayata geçirmek ve uygulamaktır. Biliyoruz ki onun ilke ve devrimleri, yolumuzu aydınlatacaktır. Türk milleti olarak bizlere bıraktığı mirasa olan bağlılığımızı asla kaybetmeyeceğimizi, gelecek nesillerimizin de cumhuriyetimizi ilelebet korumak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceğine inancım tamdır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.