Sakarya

Sakarya'da kültür sanat etkinlikleri

15:06 06 Aralık 2015
Sakarya'da kültür sanat etkinlikleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi "Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri" kapsamında 14 Aralık Pazartesi "Ayrılık Müziği", 15 Aralık Salı ve 16 Aralık Çarşamba günleri ise "Buzlar Çözülmeden" isimli tiyatro gösterimleri sanatseverlerle buluşacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, tiyatro gösterimlerinden "Ayrılık Müziği" ve "Buzlar Çözülmeden" isimli tiyatro oyunlarının biletlerinin satışa çıktığı belirtildi.

Açıklamada, "14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Kocaeli Şehir Tiyatrolarının Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) sahneleyeceği 'Ayrılık Müziği', 15 Aralık Salı ile 16 Aralık Çarşamba günleri saat 20.00'de Erzurum Devlet Tiyatrosu'nun Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi'nde sahneleyeceği 'Buzlar Çözülmeden' oyunlarının biletleri 7 Aralık Pazartesi günü satışa çıkıyor. Etkinlik için biletler Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'ndan temin edilebilecektir. E-biletlere ise Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfasından (www.sakarya.bel.tr) ulaşılabilecektir. Tüm tiyatro severler gösterimlere davetlidir" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.