Sakarya

GAZ Ticari Araçlar Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Tiryakioğlu:

14:42 10 Aralık 2015
GAZ Ticari Araçlar Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Tiryakioğlu:

"Üretime sadece yeni modellerin üretilmesi için gerekli olan platform değişikliklerinden dolayı sadece 35 gündür ara verdik. Başka bir özel sebep bulunmamaktadır"

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde faaliyet gösteren GAZ Ticari Araçlar Türkiye Fabrikası'nın Genel Müdürü Cengiz Tiryakioğlu, yeni modellerin üretilmesi için gerekli olan platform değişikliklerinden dolayı 35 gündür üretime ara verildiğini belirterek, "Başka bir özel sebep bulunmamaktadır" dedi.

Tiryakioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye-Rusya arasındaki gerginlikten kaynaklı fabrikalarında üretimin durdurulduğu şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını vurguladı.

Yeni modellerin üretilmesi için gerekli olan platform değişikliklerinden dolayı sadece 35 gündür üretime ara verildiğini anlatan Tiryakioğlu, "Başka bir özel sebep bulunmamaktadır. Bu haber, bizimle bir saniye bile konuşulmadan servis edilmiş, tamamen kendi düşüncelerine göre yazılmış bir haber. Bunu çok net ifade edeyim" diye konuştu.

Tiryakioğlu, "üretimin durdurulması" ile "ara verilmesinin" ayrı şeyler olduğunu kaydederek, "Birçok fabrika, çeşitli sebeplerden dolayı zaman zaman üretime ara verebilir. Bugünleri fırsat bilen insanlar çeşitli haberler yaratmaya çalışıyorlar, bu tür haberlerle ilk defa karşılaşmıyoruz ama yazılan gibi bir şey kesinlikle yoktur. Diğer fabrikalar dönem dönem ne yapıyorsa bizimki de rutin bir ara vermedir. Başka da bir şey yok" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.