Sakarya

Karasu Belediye Başkanı İspiroğlu:

14:01 11 Aralık 2015
Karasu Belediye Başkanı İspiroğlu:

 Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, "Köylerimiz, yöreye uygun estetik görünümüyle ferah ve modern bir hayata kavuşacak" dedi.

İspiroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen alanlara yönelik çalışma yapacaklarını belirtti.

"Köylerimiz, yöreye uygun estetik görünümüyle ferah ve modern bir hayata kavuşacak. Tip projeler köylerimize çok yakışacak" diyen İspiroğlu, şunları söyledi:

"Karasu Belediyesi olarak köy tüzel kişiliği kaldırılıp mahalleye dönen köylerimiz için konut olarak kullanılacak tip mimari projeler geliştirdik. Köylerde uygulanabilecek tip projeleri, vatandaşlarımız bedelsiz olarak Karasu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'müzden temin edip kullanabilirler. 60, 75, 99, 120 ve 125 metrekareden oluşan farklı plan tiplerine ve büyüklüğe sahip projeler hazırlandı. İlerleyen günlerde bu projelere yenileri eklenecek. Tip projedeki amacımız, vatandaşlarımızın herşeyden önce güvenli, ferah ve sanat kurallarına uygun konfor şartları sağlayan, sağlıklı ortam ve barınma ihtiyacını karşılamaya yardımcı olmaktır."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.