Sakarya

SASKİ'den değerlendirme toplantısı

14:29 18 Aralık 2015
SASKİ'den değerlendirme toplantısı

 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanlığı personeliyle bir araya geldi.

Ormanpark’ta gerçekleşen toplantıda konuşan Keleş, Sakarya'da altyapı ve içme suyu konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Keleş, şehir genelinde devam eden 300 milyonluk yatırımları bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"İnşallah 2023 yılına kadar Sakarya'ya bir milyar 364 milyonluk yatırım yapacağız. SASKİ olarak planlama ve yatırım alanını çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz sahada çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda şehir genelinde devam eden yatırımlarımızın toplam maliyeti 300 milyon lirayı buluyor. Planlama, yatırım, uzmanlık ve kaliteye önem veren bir kurumuz. Teknolojik gelişmeleri de yakından takip ediyoruz."

Yeni projeler hazırladıklarını vurgulayan Keleş, "Şu anda projelendirilme aşamasında olan ve ihalesini hazırladığımız yatırımlarımızın toplam maliyeti 351 milyon lira. Planlaması devam eden yatırımlarımız da var. İnşallah 2023 yılına kadar Sakarya’ya 1 milyar 364 milyonluk yatırım yapacağız" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.