Sakarya

SATSO 13. Meslek Komitesi üyeleri bir araya geldi

12:18 29 Aralık 2015
SATSO 13. Meslek Komitesi üyeleri bir araya geldi

İnşat malzemecilerinden oluşan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 13. Meslek Grubu Komitesi üyeleri yemekte bir araya geldi. 

Adapazarı ilçesindeki bir restoranda düzenlenen programda konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, 13. Meslek Komitesinin girişimleri neticesinde başlayan İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi kurulma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İnşaat Malzemecileri Sanayi Bölgesi konusunda iyi bir noktaya gelindiğini anlatan Yılgenci, "Bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizler üyelerimizin en iyi koşullarda hizmet etmeleri ve ticari faaliyetlerini geliştirmeleri için her türlü çabayı gösteriyoruz. Biz üyelerimizle komitelerimizle birlikte büyük bir güç olduğumuza inanıyor ve bu gücümüzü ilimizin gelişmesine yönelik değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ise amaçlarının, sektör temsilcilerinin, ticaret erbabının uygun fiziki koşullarda hizmet etmelerinin sağlamak ve ticaretlerini gelişmesini destekleme gayesinde olduklarını bildirdi.

Programa, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Terzioğlu ile komite üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.