Sakarya

Sakarya'dan kısa kısa

15:14 13 Ocak 2016
Sakarya'dan kısa kısa

Toyota Türkiye Genel Müdürü ve CEO'su Hiroshi Kato, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Toçoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Kato'ya yeni görevinde başarılar diledi ve kurumsal işbirliğini daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Kato ise birlikte çalışmanın önemine değinerek, Toçoğlu'na teşekkür etti.

- Yeni araçlar hizmete başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce alınan 10 yeni otobüsün hizmete başladığını bildirdi.

Tüm vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini ileten Toçoğlu, "Engelli vatandaşlarımızın iniş binişlerine uygun bir tasarıma sahip olan araçlar aynı zamanda bisikletli yolcular için de birçok kolaylığı beraberinde getiriyor. Bisiklet kullanımının yaygınlaşması adına da güzel bir çalışmaya imza atmış olduk. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Ulaşım Daire Başkanı Fatih Pistil de yeni otobüslerde yer alan bisiklet taşıma aparatları sayesinde vatandaşlarımız bisikletleriyle seyahat edebilme rahatlığına kavuşuyor. Bu kolaylığın bisiklet kullanımını özendireceğini düşünüyoruz. Bisikletli yolcularımızın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecekleri ve kurallara uyacakları inancını da taşımaktayız" açıklamasında bulundu.

- Kültür sanat etkinlikleri

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezinde "Sersem kocanın kurnaz karısı" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

İzleyicilerin beğenisini kazanan gösterim sonrası oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.