Sakarya

SATSO'dan ziyaret

17:13 14 Ocak 2016
SATSO'dan ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ü makamında ziyaret etti.

Üstün, ziyarette yaptığı konuşmada, Sakarya'nın ekonomik gelişiminin göçleri de beraberinde getireceğini belirterek, belediye başkanları, iş dünyası ve akademisyenlerin birlikte çalışarak kentin nitelikli göç için hazırlanacağını vurguladı.

Kösemusul ise sanayi alanındaki çalışmalarla OSB'lerde istihdam sayısının yaklaşık 90 bine yükseleceğini, buna bağlı olarak nüfusun da artış göstereceğini kaydederek, dikkatli planlama yapılmasının önemine değindi.

Öte yandan SATSO Yönetim Kurulu üyeleri Ankara'da bulunan Sakaryalılar ile bir araya geldi.

Kösemusul ve beraberindeki heyet, Ankara'daki Sakaryalılar Vakfınca düzenlenen yemekte, milletvekilleri, yönetici, bürokratla bir araya geldi.

Kösemusul, buradaki konuşmasında, SATSO'nun son yıllarda başarılı projelere imza attığını söyledi.

Sanayi çalışmalarının önemli olduğu aktaran Kösemusul, şöyle konuştu:

"Sanayi çalışmalarımızı paydaşlarımızın da desteği ile tamamlıyoruz. otomotiv üssü vizyonu çizdik. Endüstri bölgemiz onaylandı. Tank. tren, otomobil gibi milli olan üretimlere talibiz ve bu konuda başarılıyız. Sakaryamızın orta vedede önü çok açık. Her alanda hızlı bir büyüme ve gelişme sağlayacak şehrimizin hızını birlik ve beraberliğimiz sağlayacak. Bizlere yol gösteren, destek olan tüm kıymetli büyüklerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah sık sık bir araya geleceğiz."


Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfar Çelik de davete katılan yöneticilere teşekkür etti.

Sakarya'ya çok sevdiklerini anlatan Çelik, "Şehrimize sevdalıyız. Hemşehrilerimizle aidiyet duygumuzla kentimize hep birlikte daha güozel hizmetler sunacağız" dedi.

Yemeğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, milletvekilleri Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Engin Özkoç ve çok sayıda bürokrat katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.