Sakarya

Toyota Türkiye CEO'sundan SATSO'ya ziyaret

14:01 09 Şubat 2016
Toyota Türkiye CEO'sundan SATSO'ya ziyaret

Toyota Türkiye CEO'su Hiroshi Kato, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Toyota Türkiye'nin çalışmaları ve kurumsal yapısı hakkında bilgi veren CEO Hiroshi Kato, Kösemusul'a çalışmalarında başarılar diledi.

Kösemusul da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Toyota'nın Sakarya ve ülke ekonomisi adına ciddi değer oluşturduğunu söyledi.

Kentin ekonomide belli hedefleri ve değerleri olduğunu vurgulayan Kösemusul, "Bu hedeflere kaliteli üretim ve nitelikli istihdam doğrultusunda ilerlemeye gayret ediyoruz. Otomotiv ana ve yan sanayi açısından var olan potansiyelimizi en iyi şekilde değerlendirerek, ekonomide güçlü bir marka olacağız. Sakarya, tarım ve turizm anlamında da önemli bir yere sahip. Bu anlamda otomotiv sektörü ve çevreye duyarlı prensibiyle Toyota bizim için çok önemlidir. Nitelikli işgücü olarak da ilimizdeki tüm firmalara örnek olduğu için ayrıca teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kösemusul, Toyota'nın yeni model müjdesine çok sevindiklerini belirterek, her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.