Sakarya

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

11:22 18 Şubat 2016
Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Türkiye Camii ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu alçak saldırı, hangi hain odaklar tarafından düzenlenmiş olursa olsun, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır" dedi.

Kıyak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelini taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırısını kınadı, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlara acil şifa diledi.

Türkiye'nin siyasi ve ekonomik olarak güçlenmesinden rahatsız olan iç ve dış güçlerin, ülkede çatışma ortamı yaratmak istediğini savunan Kıyak, hain saldırıların hiçbir zaman hedefine ulaşamayacağını kaydetti.

Recep Kıyak, terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğine inandığını dile getirerek, "Ülkemizin başkentinde böyle bir olayın yaşanması çok üzücü. Bu alçak saldırı, hangi hain odaklar tarafından düzenlenmiş olursa olsun, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır. Allah, bu teröristleri hüsrana uğratsın. Hükümetimiz, terörle mücadeledeki kararlı duruşuna devam etmeli, saldırılara karşı hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri ve destek verenleri lanetliyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.