Sakarya

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

12:44 20 Şubat 2016
Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğrenci Senatosu, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Senatodan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin terörle mücadelede her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğu, bundan böyle de olmaya devam edeceği belirtildi.

Saldırıları yapan ve yaptıranların, milletin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğine kastettiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık odaklar bilsinler ki terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Hain saldırılarla ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozamayacaklar. Türkiye, geçmişte de terörle mücadele konusunda uzun ve acı tecrübeler yaşamıştır. Hukuk ve adalet çizgisinden sapmadan, terör ve şiddete prim vermeden öncelikle kendi ulusal güvenliğini koruyacak insani değerleri savunmaya devam ederek, milletçe dayanışma içerisinde bu zor koşulların da üstesinden geleceğiz. Milletimizi ve demokrasimizi hedef alan, ahlaki ve insani hiçbir sınırı olmayan bu hainlerle ve onların arkasındaki güçlerle mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Meydana gelen, birlik ve beraberliğimize yönelik eli kanlı hainlerce gerçekleştirilen alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve metanet diliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.