Sakarya

AK Parti Sakarya 63'ncü İl Danışma Toplantısı

13:58 28 Mart 2016
AK Parti Sakarya 63'ncü  İl Danışma Toplantısı

AK Parti Sakarya İl Başkanlığınca 63'ncü İl Danışma Toplantısı düzenlendi.

Serdivan Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti'nin 152 bin üyesi olduğunu yakın zamanda bu üyelerle teşkilatlarda buluşacaklarını söyledi.

Kılıç, düzenlenen toplantılara mümkün olduğunca katılım göstermeye çalıştıklarını belirterek, "Mart ayı içerisinde 10 tane ilçe danışma meclisi gerçekleştirdik. Bu hafta içerinde diğer ilçelerle de toplantıları gerçekleştireceğiz. AK Parti'nin sistematik toplantılar içerisinde en önemlilerinden biri danışma toplantıları. Genel merkezimizin talimatlarıyla sosyal işlerimizin başlattığı Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası gerçekleştirdik. İl ve ilçe teşkilatlarımızın organizesiyle 4 tır yardım malzemesi gönderdik." diye konuştu.

Çeşitli yardım kampanyaları düzenlediklerini ifade eden Kılıç, partiyi ziyaret eden üyelerin bu durumdan memnun olduğunu kaydetti.

Kılıç, il teşkilatınca birçok etkinliğe katıldıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"1 Kasım seçimlerinde şehrimizdeki hemşehri dernekleriyle bir araya gelerek toplantılar yapacağımızı söylemiştik. Önümüzdeki hafta içerisinde bu toplantıları gerçekleştireceğiz. 1 Kasım seçimleri AK Parti ve milletimiz adına yeni bir başlangıç oldu. 1 Kasım seçimleri Türkiye'de AK Parti'ye karşı bütün kirli ittifakların milletimizin ferasetiyle önemli bir gün olarak tarihe geçecektir. Türkiye'nin AK Parti'ye ciddi manada ihtiyacı var. Zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe herzaman olduğunu gibi bu günlerde de ihtiyacımız var. Biz birbirimize gönül bağıyla bağlıyız."

Toplantıda AK Parti Sakarya Milletvekilleri Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu ile Ali İhsan Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, belediye başkanları ve parti üyeleri yer aldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.