Sakarya

Anadolu Ajansı 96 yaşında

14:18 06 Nisan 2016
Anadolu Ajansı 96 yaşında

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda birçok alanda dünyada fark oluşturan, gurur duyulacak çalışmalara imza atarken, Anadolu Ajansı'nın vizyon ve misyonuyla ayrı bir değer oluşturduğunu belirtti.

Kösemusul, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 96'ıncı yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumun kalkınma ve gelişmesinin sağlıklı işlemesi için basın ahlakı ve kurallarına uyan, özgür ve ilkeli medyanın çok önemli bir yere sahip olduğunu bildirdi.

İletişim ve etkileşime en çok ihtiyaç duyulan zamanda, doğru habere en hızlı ulaşmanın öneminin her geçen gün daha da arttığını vurgulayan Kösemusul, "Çağa ayak uydurmak, doğru bilgiye anında ulaşmak ve bilinçlenmek noktasında Anadolu Ajansı’mızın gösterdiği çaba, uyguladığı reformlar her türlü takdirin üzerindedir." ifadelerini kullandı.

SATSO olarak hızla gelişen Sakarya'yı Türkiye’nin yıldız şehri hüviyetine kavuşturmak hedefiyle tüm paydaşlarıyla büyük gayret gösterirken, AA'nın çalışmalara, kente ve ülkeye verdiği katkıların, gerçekleştirdiği kıymetli çalışmaların önemini bildiklerini vurgulayan Kösemusul, şunları kaydetti:

"Türkiye 2023 hedefleri doğrultusunda birçok alanda dünyada fark oluşturan, gurur duyulacak çalışmalara imza atarken, Anadolu Ajansı, vizyon ve misyonuyla ayrı bir değer oluşturmaktadır. İş dünyası olarak Ajans’ımızın haber alma ve oluşturduğu haberleri kamuoyu ile paylaşma çabalarına her zaman destek vereceğimizi vurguluyor, Anadolu Ajansı’mızın 96. yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Ajans çalışanlarına başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.