Sakarya

Anneler günü

18:15 06 Mayıs 2016
Anneler günü

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Coş, mesajında, bizleri dünyaya getiren, en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerin, sabrın, hoşgörünün ve sevginin kaynağı olduğunu belirtti.

Fedakarlık, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerin en değerli varlık olduğunu ifade eden Vali Coş, dünyada anne sevgisinin yerine konulabilecek başka bir değer olmadığını vurguladı.

Vali Coş, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerin haklarının ödenemeyeceğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Onları sadece bu günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri her daim göstermeliyiz. Bizlerin sevgi dolu yaklaşımları onların en büyük mutluluğu olacaktır. Saygıdeğer annelerimizin her an yanında olmak, yüzlerini güldürmek, iftihar edebilecekleri evlatlar olmak, onlara verilebilecek en değerli hediyedir. Bu önemli günde, evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını milletçe yürekten paylaştığımız şehit annelerimize daimi minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Her türlü fedakarlık ve tükenmez sabırla, dünyanın en yüce görevini yerine getiren ve hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sevgi ve saygılarımı iletiyor, evlatlarıyla, sevdikleriyle beraber nice nice Anneler Gününe sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmalarını yüce Allah'tan diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.