Sakarya

Sakarya'da kız çocuğu kayboldu

14:27 31 Mayıs 2016
Sakarya'da kız çocuğu kayboldu

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, bir kız çocuğunun kaybolduğu iddiasıyla başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, dün Yenice Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan 4 yaşındaki Ecrin Acar, bir süre sonra kayboldu.

Çevrede çocuklarını arayan Acar ailesi ve yakınları, durumu daha sonra polise bildirdi.

Polis ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleriyle (UMKE) Ecrin'in, evin önünden geçen Devlet Su İşlerine (DSİ) ait su kanalına düşmüş olabileceği ihtimali üzerine su kanalında arama çalışması başlattı.

Kanala verilen suyu durduran ekipler, su kanalı, tarla ve bahçelerde yapılan arama çalışmalarından da sonuç alamadı.

Çocuğun kaçırılma ihtimali üzerinde de duran polis ekipleri, Ecrin Acar'ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

- "Kaçırılmasından endişe duyuyorum"

Baba Ferdi Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde Ecrin'in kaybolması üzerine kanalda arama yapıldığını anlattı.

"Kanaldan umudumuzu kestik." diyen Acar, "Bu saate kadar kanalda bir yerde olsaydı çıkardı. Her yer arandı. AFAD da aradı, köpeklerle aradık. Tek korkumuz kaçırıldığı. Bütün ihtimaller araştırılıyor. 'Acaba trenin üstüne çıkar, gider' diye bütün istasyonlarda araştırıyoruz. Bakmadığımız yer kalmadı. En son istasyonun orada abla var, o görmüş. Ondan sonra da bir daha görülmemiş. Çaresiz bir şekilde bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Ferdi Acar, Pamukova'da tanıdık tanımadık herkesin kendisine yardımcı olduğunu, şüphelendiği birilerinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Ecrin'in ağabeyi Polat Acar da kardeşiyle oynadığını, sonra gezmeye gittiklerini belirterek, "Poşet yırtıldı, sonra abladan poşet aldık. Binanın yanında oyun oynadık, sonra yiyeceklerimizi yedik, eve geldik. Ecrin'le Muhammet eve oyun oynamaya girdiler. Arkadaşım da o sıra beni çağırdı, gittik, geldik Ecrin kaybolmuş, kardeşimin bulunmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.