Sakarya

Yeni yapılacak galericiler sitesi

14:32 08 Haziran 2016
Yeni yapılacak galericiler sitesi

SS Sakarya Oto Galericiler Kooperatifi Genel Başkanı Hakan Sahip ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

SATSO binasında gerçekleştirilen ziyarette Sahip, ikinci el galericiler sitesinde gelinen son durum ve yer talepleri hakkında bilgi verdi.

Hakan Sahip, mart ayında başlayan galericiler sitesine esnafın talebinin yoğun olduğunu, 96 dükkan olarak planlanan çalışma için, şuana kadar 114 başvuru olduğunu ve başvuruların gün geçtikçe arttığını söyledi.

SATSO Başkanı Kösemusul da sadece bugünü kurtaran değil orta ve uzun vadede büyüyen Sakarya'nın ihtiyacına yönelik bir çalışma yapmak istediklerini belirtti.

İçinde sosyal tesisi, müzayede alanları, mimarisi ve ticari olarak fark oluşturacak bir alan oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Kösumusul, "Bunun için maksimum fayda ile düşünerek üyelerimizin ve ilimiz ticaretinin menfaatini göz önünde tutmalıyız.Ticari kümelenme projeleri ile gelişen Sakarya'ya hazırlık yaptık. Sakarya’mıza yakışacak, sektörel olarak sadece ilin ihtiyaçlarını değil bölgesel ve ulusal anlamda da örnek olacak bir oluşum için gayret ediyoruz. Orta vadede sadece Sakarya'mızın değil tüm bölgenin hatta Türkiye'nin her yerinden dikkatleri üzerine çekecek bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışıyoruz." diye konuştu.

Kösumusul ayrıca Sakarya’nın büyüyüp gelişeceğini işaret ederek, "Türkiye’nin yıldız şehri hüviyetine kavuşacak. Büyüyen Sakarya’mızın taleplerine cevap verecek altyapıyı oluşturma hedefiyle, Türkiye'de örnek gösterilecek ve yıllar sonra da aynı modern standartlarda hizmet verebilecek kapasitede bir site oluşturmak istiyoruz. Bu amaçla galerici esnafımızın talep ve önerilerini her zaman almaya devam ederek, çalışmada güncelleme yapabiliriz." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.