Sakarya

Sakarya Valisi Coş, şehit aileleriyle iftarda buluştu

23:15 11 Haziran 2016
Sakarya Valisi Coş, şehit aileleriyle iftarda buluştu

Şehit aileleri için verilen iftar yemeğine katılan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, devletin otoritesinin ülkenin her tarafında en iyi şekilde sağlandığını ve sağlanmaya devam edeceğini söyledi.

İftar programında konuşan Vali Coş, ramazanın yardımlaşma, paylaşma ve kaynaşma duygularının zirveye çıktığı mübarek bir ay olduğunu hatırlattı.

Şehit ve gazilerin aziz milletin göz bebeği olduğunu vurgulayan Coş, "Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu coğrafyanın bizlere vatan edinilmesi, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin fedakarlıkları ve kahramanlıkları sayesinde oldu. Onlar sayesinde bugünlere geçtiğimizi biliyoruz. Bütün aziz şehitlerimizi, ebediye intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz." dedi.

Vali Coş, Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak, gelişmesi, büyümesi ve bir dünya devleti olmasını engellemek için çeşitli terör örgütlerinin devletin başına musallat edildiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bütün bunlara karşı güvenlik kuvvetlerimiz, canını dişine takarak ve her biri birer kahramanlık destanı yazarak, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir. Bütün dış desteklere ve sınırımızdaki istikrarsızlıklara rağmen, devletimizin kararlılığı, kahraman güvenlik kuvvetlerimizin fedakarlığı sayesinde terör örgütlerinin ve onları maşa olarak kullanan çeşitli uluslararası güçlerin hedefledikleri hiçbir gelişme elhamdülillah mümkün olmamıştır. Devletimizin otoritesi, ülkemizin her tarafında en iyi şekilde sağlanmış ve sağlanmaya devam edecektir."

Şehit aileleriyle orucunu açan Coş, şehit yakınları ile yakından ilgilendi.

İftar yemeğine, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, vali yardımcıları, belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.