Sakarya

Sakarya Üniversitesinde mezuniyet töreni

14:43 30 Haziran 2016
Sakarya Üniversitesinde mezuniyet töreni

Sakarya Üniversitesinde (SAÜ) İşletme Fakültesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan, İşletme Fakültesi Dekanı Prof, Dr. Ahmet Vecdi Can, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Arkan, öğrencilerin mezun olmakla büyük bir iş başardıklarını kaydederek, hepsine hayat boyu başarı diledi.

"Öğrencilerimizin bahtı açık olsun." diyen Arkan, öğrencilerin ailelerini de tebrik ederek, bu başarı da en büyük payın ailelerde olduğunu söyledi.

Dekan Prof. Dr. Can da yaptığı konuşmada, eğitim öğretim süresince SAÜ'nün misyonu ve vizyonu doğrultusunda azami gayret gösterdiklerini anlatarak, öğretim üyelerinin de bu süreçte büyük özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Törende 423 öğrencinin mezun olduğunu aktaran Can, "Bu güzel insanları yetiştirdikleri için ailelerimize de sonsuz teşekkür ediyorum. Değerli öğrencilerimiz, çalıştınız, çabaladınız ama hak ettiniz ve mezun oldunuz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." diye konuştu.

Konuşmaların ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilerin belgeleri ve ödülleri takdim edilirken, fakülteyi birincilikle bitiren Gülbahar Kayacı ise ödülünü ve belgesini Rektör Yardımcısı Arkan'ın elinden aldı.

Tören, mezunların toplu halde keplerini havaya fırlatmaları ile son buldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.