Sakarya

Sakarya'da yaz kursları başlıyor

15:37 08 Temmuz 2016
Sakarya'da yaz kursları başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi’nde yaz kursları başlıyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, SGM Yaz Kursları'nda ilk ders zilinin 11 Temmuz'da çalacağını belirtti.

Yaz dönemi eğitimlerini 3 bin 500 öğrenciyle gerçekleştireceklerini ifade eden Yüce, şunları kaydetti:

"7-14 yaş öğrencilerimize 6 hafta boyunca sunacağımız eğitimlerimiz başlıyor. Kayıt almaya başladığımız ilk gün itibarıyla büyük bir yoğunluk yaşadık. Özellikle bize bu teveccühü gösterdikleri için kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. İnşallah faydalı bir yaz kursu dönemi geçireceğiz. Bu yıl da geniş bir branş yelpazesine sahibiz. Resim, Mutfak, Drama, Diksiyon, Gitar, Bağlama, Ney, Akıl Oyunları, Kuran’ı Kerim, Değerler Eğitimi, İngilizce Drama, Tasarım, Satranç, Maket Yapım Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi ve Drama ile İlkyardım Atölyesi gibi birçok çeşitli branşta zengin bir ders içeriğimiz olacak. Öğrencilerimiz hem yeteneklerini keşfedecek hem de olan yeteneklerini doğru alanlarda kullanacaklar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.