Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na ziyaret

13:51 14 Temmuz 2016
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede Yaşar Zımba, federasyon tarafından yapılan çalışmalarla ilgili Toçoğlu'na bilgi verdi.

Toçoğlu, amatör camiaya bugüne kadar önemli desteklerde bulunduklarını ve İlçelere sentetik sahalar kazandırdıklarını söyledi.

Yeni sentetik sahalar için kolları sıvadıklarını ifade eden Toçoğlu,şunları kaydetti:

"İnşallah gençlerimizin sportif anlamda vakitlerini değerlendirebilecekleri tesis sayısını çoğaltacağız. Spora ve sporcu kardeşlerimize bugüne kadar önemli destekler verdik. Amatör camiada mücadele eden kulüplerimize araç tahsisinde bulunduk. Yine kulüplerimize malzeme yardımları yaptık. İlçelerimize modern tesisler, sentetik sahalar kazandırdık. Erenler’de, Serdivan’da, Akyazı’da, Adapazarı’nda çok modern tesisler inşa ettik. Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ni Sakaryaspor’un altyapısının hizmetine sunduk. Şimdi Sapanca ilçemize de sentetik saha ve modern bir tesis kazandıracağız."

Toçoğlu, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Zımba ve ASKF üyelerine teşekkür etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.